Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

O jednoho dealera méně

TEPLICE - Prodával pervitin, Vysál 800 litrů nafty, Napadl ho boxerem... 

O jednoho dealera méně
 
Z nedovoleného prodeje drog byl obviněn 43letý muž z Teplic. Ten na různých místech v Teplicích nejméně v 50ti případech prodával drogu pervitin drogově závislým osobám. Drogu prodával nejen v místě bydliště, ale též na veřejných prostranstvích. Při domovní prohlídce pak bylo nalezeno velké množství papírových psaníček a plastových sáčků, do kterých drogu dávkoval. Za tyto skutky může být uložen trest odnětí svobody až na 5 let.
 
 
Vysál 800 litrů nafty
 
O naftu za 24 000 korun přišla firma z Jihlavy. Její kamion totiž parkoval u silnice nad obcí Bílka a neznámý zloděj vysál přes noc z nádrže vozidla 800 litrů nafty. Případ řeší policisté z Prosetic pro trestný čin krádeže.
 
Napadl ho boxerem
 
Z výtržnictví a ublížení na zdraví bylo sděleno podezření 24letému muži z Krupky. K události došlo tak, že útočník ve vchodě panelového domu bez udání důvodu napadl poškozeného 26letého mladíka. Zaútočil sevřenou pěstí,ve které měl tzv. boxer. Napadenému tak způsobil tržnou ránu na hlavě. Pachatel by mohl za toto napadení pobýt ve vězení až 3 roky.
 
 
Teplice, 11. května 2010, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem