Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pokácené stromy nestihl odvézt

LITOMĚŘICE – Osm pokácených jehličnanů objevil správce lesa u Skalice  

 

Pokácené stromy nestihl odvést
Během uplynulého týdne pokácel neznámý pachatel v katastru obce Skalice v lese u střelnice osm vzrostlých jehličnatých stromů. Jednalo se o šest smrků a dvě borovice, jejichž hodnota byla vyčíslena na 10 000 Kč. Zloděj je však nestihl odvézt. Nezačištěné kmeny ponechal ležet přímo v lese. Policie případ šetří jako podezření z přečinu poškození cizí věci. Pachateli hrozí mimo jiné trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Peníze ukradl v nemocnici
V pátek odpoledne v době návštěv se na oddělení interny pohyboval zloděj. Na jednom pokoji  v nestřeženém okamžiku ukradl z odložené  pánské bundy   obálku se 17 000 Kč. 70letý muž si ji  ponechal na vnitřním parapetu okna  jednu a půl hodiny bez dozoru. Neopatrnost se mu vymstila. Pachatel je zatím neznámý. Čelí podezření z přečinu krádež a policie po něm pátrá.
 

Podvodnice v Palermu
Ve čtvrtek odpoledne nabízela žena snědé pleti parfémy v restauraci Palermo ve Štětí. Z prodavačky parfémů se však vyklubala protřelá podvodnice a zlodějka. U jednoho stolu se k zákaznici při nabízení zboží nezdvořile tiskla. Když chtěla slečna před odchodem zaplatit útratu, peněženku v bundě, kterou měla přehozenou přes židli, nenašla. Přišla o doklady a více než 3 000 Kč. Z krádeže je podezřelá prodavačka parfémů. Jedná se o mladou ženu tmavší pleti, štíhlé postavy, vysoké asi 170 cm. Nosí černé rovné vlasy dlouhé na ramena. Na sobě měla černou bundu, černou dlouhou sukni, černé boty s podpatkem. V ruce nesla červenou  tašku s textilním uchem.
Upozorňujeme občany, aby si na tuto osobu dali pozor. V případě podezření ihned zavolejte na bezplatnou policejní linku 158. Děkujeme. 
 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 14. 3. 2011
 

vytisknout  e-mailem