Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Potrubí skončilo ve sběrně

CHOMUTOV -Nález munice, Trpělivost má své meze.... 

 Potrubí skončilo ve sběrně
Škodu za 36 tisíc korun způsobil svým jednáním 35letý Klášterečák. V Prunéřově rozřezal záložní ocelové potrubí, kterým se převádí voda do přečerpávací stanice a toto odcizil. Obratem pak lup zpeněžil ve sběrně druhotných surovin, kde byla část potrubí nalezena.Muž je podezřelý z trestného činu krádeže.
 
Nález munice
Jirkovští policisté přijali oznámení o nálezu vojenské munice. Ihned vyjeli do obce Vysoká Pec, kde k nálezu došlo. Zaměstnanci zde prováděli rekultivaci a prořez padlých stromů poblíž Dolu ČSA a při této činnosti jeden z mužů nalezl na zemi granát. Na místo se dostavil policejní pyrotechnik, který potvrdil, že se skutečně jedná o granát RG F1 a tento odvezl k likvidaci. Po jeho odjezdu byla obnovena pracovní činnost zaměstnanců.   
 
Trpělivost má své meze
Trpělivost zřejmě došla majiteli baru na Lipské ulici v okresním městě. V provozovně zaměstnával 30letou ženu, která si ponechala tržbu ve výši 6 tisíc korun. Peníze neodevzdala a použila je pro svou potřebu. Skutek se stal již před časem a od té doby poškozený vyzývá ženu k navrácení peněz. Jelikož se tak dosud nestalo, obrátil se na policii a skutek oznámil. Nepoctivá žena je podezřelá ze zpronevěry.
 
Jezdil opilý
Obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky bude čelit 33letý cizinec, kterého včera kontrolovala policejní hlídka v Kadani, ulice Na Průtahu. Muž tudy projížděl ve vozidle Peugeot Boxer a provedená dechová zkouška potvrdila, že řídí pod vlivem alkoholu. Přístroj naměřil 3,17, 3,30 a 3,39 promile alkoholu v dechu.
 
Krádež beden
Do lesa poblíž obce Háj na Chomutovsku se vydal zloděj. Nešel hledat houby, ale svou pozornost zaměřil na pozinkované bedny, které se používají na semenice stromků. Poškozená firma uvedla, že z tohoto místa zmizelo celkem 220 kusů pozinkovaných beden v hodnotě 6600 korun. Po pachateli krádeže pátrají policisté z Vejprt.   
 
22. června 2011  
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem