Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadrželi dva celostátně hledané

LOUNY – Vypátrání hledaných osob, Ublížení na zdraví  

Vypátrání celostátně hledaných osob
Dne 28. 7. 2011 se lounským policistům podařilo vypátrat hned dvě osoby v celostátním pátrání najednou. Třiceti dvou a třiceti tříletého hledaného, kteří se vyhýbali výkonu trestu, zadrželi v obci Želevice. Oba muže policisté převezli do věznice v Litoměřicích k výkonu trestu odnětí svobody.
 
Loupež
Dne 28. 7. 2011 si oba obvinění převzali usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin loupeže, kterého se dopustili tím, že dne 27. 7. 2011 společně na Třebízském náměstí v Postoloprtech přistoupili zezadu k poškozenému, kde ho jeden z obviněných udeřil rukou zezadu do hlavy a poté, když poškozený upadl na zem, tak druhý obviněný mu z pravé zadní kapsy u kalhot odcizil peněženku s finanční hotovostí. Za tento trestný čin pachatelům hrozí až deset let odnětí svobody.
 
Ublížení na zdraví
Dne 28. 7. 2011 sdělili policisté podezřelému, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, kterých se dopustil tím, že dne 27. 5. 2011 v Žatci, v místní restauraci na Husitském náměstí uvnitř provozovny, napadl poškozeného a to tak, že mu nasadil kolem krku "kravatu" a pak jej několikrát udeřil do obličejové části sevřenou pěstí. Tímto svým jednáním poškozenému naštípl přepážky nosu a zlomil tři zuby.

LOUNY 29. 7. 2011
por. Ing. Tomáš Krupička

vytisknout  e-mailem