Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Popelníkem do hlavy

DĚČÍN - Neshodli se, a tak dostal popelníkem do hlavy 

Hospodská potyčka
 
DĚČÍN – Začátkem října letošního roku si v místní restauraci na Prokopa Holého vjela do vlasů dvojice tamních  návštěvníků. Krátce před půl čtvrtou odpoledne došlo mezi dvěma muži k potyčce, která skončila poraněním hlavy jednoho ze zúčastněných. Jejich spor je již pár týdnů v rukou děčínských policistů, kteří se zaobírají možností trestného činu ublížení na zdraví.
 
Snažil se ujet
 
VARNSDORF – V pondělí devětadvacátého října letošního roku dopadla policejní hlídka  řidiče projíždějícího vozu, který odmítl na znamení zastavit službu konajícím policistům. Smělý pán za volantem vozu VW Passat projel ulicemi Varnsdorfu a zastavil se až v branách svého domova, kde ho posléze nalezla i policie. Muž prchal před policejní hlídkou z důvodu, že od ledna loňského roku nevlastní řidičský průkaz a jeho možnosti a řízení vozu jsou pozastavené ještě do příštího roku. Spravedlnost opět vytasila své drápky a mladý muž se bude zodpovídat z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
A nedá si pokoj
 
DĚČÍN – Devětatřicetitletý muž s bohatou minulostí se včera třicátého října opět potkal se zákonem. K sekání došlo na základě dvou nezákonných přešlapů, které učinil odběrem zboží, jež nezaplatil. Z místních obchodů se pokusil odnést sladkosti a neřestné kouření. Pokladnami prošel bez placení, ovšem ostře sledován zraky pracovníků ostrahy. Při jeho druhém selhání byl zadržen policií a umístěn do policejní cely, kde vyčká dalších kroků spravedlnosti.
 
Strach namísto radosti
 
VARNSDORF - Dvojice mladých lidí na Varnsdorfsku se zřejmě vzhlédla v nebezpečném pronásledování. Ač si to možná neuvědomují, vystavili svou oběť během uplynulých tří měsíců neustálému obtěžování, které prováděli prostřednictvím SMS zpráv a  nežádoucích e-mailů. Jeden z dvojice dokonce poškozené ženě vyhrožoval nejen ztrátou zaměstnání a majetku, ale i fyzickou újmou. Varnsrdorfská policie se v následujících dnech na celý případ podívá zblízka.  
 
 
Děčín, 31. října 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem