Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická nehoda zablokovala silnici

CHOMUTOV - Loupež na benzínce, Poškodil nádrž u auta..... 

Tragická dopravní nehoda
Včera v podvečer, kolem osmnácté hodiny, došlo na silnici 1/13, za odbočnou do lesoparku v Chomutově k dopravní nehodě čtyř vozidel. 53letý muž ze Zvíkovce na místě bohužel zemřel, další muž byl zraněn těžce a čtyři osoby utrpěly zranění lehká. Alkohol byl u účastníků nehody vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Jak přesně k nehodě došlo, nyní policisté vyšetřují.
 
Loupež na benzínce
Kolem osmnácté hodiny včera večer vešel neznámý pachatel do provozovny čerpací stanice na Písečné ulici v Chomutově. Přišel k pokladně, v ruce držel střelnou zbraň a po obsluze požadoval vydání peněz. Nakonec sebral z prodejního pultu obálku s hotovostí a z místnosti odešel. Jednalo se o denní tržbu, přesná škoda bude upřesněna později. Nikdo nebyl zraněn, po pachateli této loupeže intenzivně pátrají policejní hlídky.
 
Poškodil nádrž u auta
Na 35letého muže z Chomutovska čeká obvinění z krádeže. V obci Vilémov poškodil nožem palivovou nádrž u zaparkovaného vozidla Citroen AX a do připravené nádoby vyteklo celkem dvacet litrů pohonných hmot. Pachatel byl následně zadržen policejní hlídkou, škoda byla vyčíslena na 3600 korun. Krádež vyšetřují policisté z Radonic.
 
Požár altánu
Zahradní chatku a přístavek na nářadí znehodnotil požár, ke kterému došlo v neděli, krátce po půlnoci. Policisté a hasiči vyjížděli do kolonie na Červeném hrádku, kde k požáru došlo. Na místě zjistili, že kdosi vnikl do chatky a nezjištěným způsobem zde založil požár. Škoda dosáhla na téměř 146 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z pokusu krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.
 
Půjčoval si peníze
Podvodného jednání se dopustil 44letý muž z okresního města. Od roku 2005 si od poškozených postupně půjčoval peníze. Výše dluhu se vyšplhala na téměř 1,6 milionu korun. Část peněz sice vrátil, ale do současné doby ještě dluží téměř 660 tisíc korun. Poškozeným se vyhýbá a nekomunikuje s nimi. Těm došla trpělivost, a proto se obrátili na policejní oddělení a skutek oznámili. Šetří policisté z chomutovského obvodního oddělení.
 
3. prosince 2012  
 prap. Marie Pivková  
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem