Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zapomněla, kam zaparkovala auto

DĚČÍN - Požádala policii o pomoc při jeho hledání 

Zapomněla, kde ho nechala
 
DĚČÍN – Od poloviny září letošního roku pátrá i děčínská policie po zmizelé Dacii Sandero. Její majitelka s ní přijela do Čech na návštěvu a při tom zapomněla, kde ji zaparkovala. Včera prvního listopadu se na ní usmálo štěstí v podobě nálezu jejího motorového pomocníka. Ztracený vůz byl nalezen hlídkou policie na Tyršově ulici v Děčíně. Majitelka byla v zápětí vyrozuměna a vozidlo ji bude v následujících dnech předáno zpět do jejího držení.
 
Drzý návštěvník
 
DĚČÍN - Odemčená kancelář v budově děčínského soudu oslovila koncem letošního července smělého čtyřicátníka. Ten za jejími dveřmi  nalezl  volně odložený mobilní telefon, který stál jeho majitelku čtyři tisíce čtyři sta šedesát osm korun. Nelenil a s Nokií 6500 utekl. Odcizený aparát byl nalezen v jedné z děčínských zastaváren, kde za něj jeho nový majitel obdržel částku 100,- Kč. Výtečník se bude zpovídat z krádeže.
 
Nechtělo se mu
 
RUMBURK - To se tak někdy namane, že si neplníme to, co máme. Od osmnáctého září letošního roku odkládal šestatřicetiletý muž z malé vísky na Rumbursku svůj nástup do věznice bez omluvy a řádného udání důvodu, a tak si na něj rumburští policisté posvítili. Zajeli do místa jeho trvalého bydliště. Když jim přišel otevřít, vyzvali ho k plnění povinností a tak se stalo, že krátce před půlnocí včerejšího dne prvního listopadu se ke spánku ukládal již v hotelu s mřížemi. Muž v závěru den čelil i sdělení obvinění pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Překročil zákon ?
 
KRÁSNÁ LÍPA – Místní strážci zákona obdrželi oznámení, že jeden z místních obyvatel má ve svém držení zbraň, na kterou nemá oprávnění. Policisté se nyní zaměří na třiačtyřicetiletého muže, zda-li skutečně nedošlo k překročení zákona.  V případě, že policisté odhalí opomenutí občanských povinností, může si majitel zbraně vyslechnout sdělení podezření pro přečin nedovolené ozbrojování, za což nabít trestní zákoník ztrátu svobody až na děv léta, propadnutí věci či zákazem činnosti.  
 
 
Děčín, 2. listopadu 2012
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem