Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizely obkladačky za pár stovek

LOUNY - Škoda poničením dveří je však značná... 

Policisté šetří případ krádeže keramických obkladaček, které zmizely ze vchodu jednoho panelového domu na Jiráskově náměstí v Postoloprtech. Dosud nezjištěný poberta z úterý na středu vypáčil u domu přední plastové dveře, vnikl dovnitř, a dále nezjištěným předmětem vypáčil plechovou kóji na chodbě domu. Z ní pak odczizil jedno balení obkladaček v hodnotě 500 Kč. Poškozením dveří však způsobil škodu mnohonásobně vyšší, cca za 20 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Z parkoviště zmizel transporter

Z úterý na středu odcizil neznámý pachatel z ulice SNP v Lounech zaparkovaný vůz zn. VW Transporter. Krádeží tohoto vozidla způsobil majiteli škodu za 275 000 Kč. Policisté ihned po vozidle vyhlásili pátrání, rovněž tak pátrají po dosud nezjištěném pachateli. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Železo stále v hledáčku zlodějů

Zloději hledají železo všude možně. Tentokrát svoji pozornost zaměřili na odstavené vagóny na nádraží v Počeradech. Z pondělí na úterý, kdy se s nekalým úmyslem na odstaviště vlakových vagonů vypravili, z nich nejprve odmontovali a poté odcizili čtyři železné nárazníky. Svým činem tak způsobili škodu za 10 000 Kč. Případem se již zabývají policisté, věc šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli-ích pátrají.

Další železo zmizelo z areálu Elektrárny Počerady. V době od 6. do 10. dubna tam nezjištěný poberta odcizil 12 kovových trubek o délce 6 metrů, které ohraničovaly složiště sádrovce. Tím způsobil škodu za bezmála 40 000 Kč. I tento případ je již v šetření policie, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 12. dubna 2012  

 

vytisknout  e-mailem