Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Známého bodl nůžkami

TEPLICE - Opilý muž bodl známého do zad; Kradlo se v Krupce i Teplicích... 

Známého bodl nůžkami
     Tepličtí kriminalisté prověřují případ napadení, ke kterému došlo dnes asi hodinu po půlnoci v Dubí. Podle předběžných výsledků šetření podnapilý 25letý muž po předchozí slovní rozepři bodnul svého známého do zad nůžkami, následně mu sám zavolal lékaře. Poškozený byl hospitalizován s těžkým zraněním v nemocnici, pachatele policisté zadrželi. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody na tři léta až deset let.
 
Dvě vloupání do aut
     Tepličtí policisté vyšetřují vloupání do vozidla, ke kterému došlo v průběhu předešlé noci. Neznámý pachatel vnikl do zaparkované Mazdy, ze které odcizil značkové sluneční brýle a klíč na bezpečnostní matice kol. Majitelka auta vyčíslila celkovou škodu na 10 tisíc korun, pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se zodpovídat z přečinu krádeže.
     Vloupání do osobního automobilu vyšetřují také policisté z obvodního oddělení v Krupce. Neznámý pachatel se v prostorách pod sjezdovkou v Horní Krupce vloupal do osobního vozidla, ze kterého během pouhých dvou hodin, kdy nechal majitel auto bez dozoru, odcizil originální rádio s navigací, airbag z volantu a plastový kryt pod volantem. Celková škoda se v tomto případě vyšplhala až na 34 tisíc korun.
 
Vykradený byt
    Herní zařízení, notebook a modem si odnesl neznámý pachatel z bytu v Proboštově, kam vnikl nezajištěným oknem. Poškozený vyčíslil škodu na téměř 15 tisíc korun, policisté případ prověřují pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Krádež nafty
     Přibližně sto litrů motorové nafty odcizil neznámý pachatel v Duchcově. Po odstranění víčka palivové nádrže odčerpal ze zaparkovaného nákladního vozidla pohonné hmoty, škodu oznamovatel odhadl na více jak čtyři tisíce korun. Pachateli hrozí v případě dopadení trestní stíhání pro přečin krádeže.
 
Přišel o auto
     O osobní vozidlo Škoda Favorit přišel muž, který své auto zaparkoval včera večer v centru Teplic. Neznámý zloděj mu během noci vůz odcizil a odjel s ním neznámo kam. Policisté ihned po přijetí oznámení vyhlásili po odcizeném favoritu pátrání a zahájili ve věci úkony trestního řízení pro přečin krádeže.
 
 
Teplice, 20. 11. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem