Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Po vozidle se pátralo

LITOMĚŘICE – Už je zpět u majitele; Ohrozila výchovu svých dětí … 

Až dvouleté vězení hrozí 30letému Ústečanovi, který si na sklonku uplynulého roku přivlastnil neoprávněně motorové vozidlo. Zaparkovaného vozidla značky Škoda se zmocnil v nočních hodinách před jedním domem v Úštěku. Policisté počátkem února tohoto roku vozidlo vypátrali a předali zpět do rukou majitele. Na základě operativního šetření byla následně vypátrána i osoba, která se ho zmocnila. Tento víkend policisté sdělili Ústečanovi podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Podle trestního zákoníku mu hrozí až dvouleté vězení.
 

Ohrozila výchovu svých dětí
Výchovu svých dětí ohrozila 28letá žena z Lovosicka tím, že nedohlížela na jejich školní docházku. Její nezletilý syn zameškal během tohoto školního roku 346 vyučovacích hodin a dcera 332 hodin. Svou povinnost posílat děti do školy neporušila poprvé. Proto jí pro trestný čin ohrožování výchovy dítěte nyní hrozí až pětileté vězení.
 

Rozbitá výloha
Roudničtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který v neděli krátce po půlnoci rozbil v Roudnici nad Labem výlohu u prodejny. Nezjištěným předmětem tak vytvořil ve skleněné výplni otvor 50 x 20cm. Ke krádeži vystaveného zboží nedošlo. Odstranit následky jednání neznámého vandala bude stát nejméně 20 tisíc korun.
 

Litoměřice, 18. 3. 2014, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem