Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyřadil z provozu vjezdová vrata

LOUNY - Přestřihal a odcizil měděný kabel. 

Kvůli několika metrům kabelu za pár korun vyřadil neznámý pachatel z provozu vjezdová vrata u jednoho rodinného domu v žatecké ulici Otakara Březiny. Poté, co překonal oplocení, vnikl na pozemek, kde přestřihal a následně odcizil 4, 5 metru měděného kabelu, který byl napojen na elektricky ovládaná vjezdová vrata. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

Nářadí stále v kurzu

Do skladu jedné firmy v žatecké Rooseweltově ulici vnikl v minulých dnech dosud neznámý pachatel. Odcizil značkovou motorovou pilu a sekeru a dále odcizil visací zámky a poškodil cylindrickou vložku zámku dveří dalšího skladu. Z tohoto nebyla žádná krádež věcí zjištěna. Celková škoda byla vyčíslena na 6 300 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže.

Další nářadí zmizelo z garáže na pozemku jednoho rodinného domu v Nečichách u Loun. Dosud nezjištěný zloděj si odnesl křovinořez, elektrickou  a aku vrtačku, vysavač na popel a také pánské jízdní kolo. Poškozený majitel škodu vyčíslil na celkem 21 750 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.   

Krádež vozidla v Žatci

Policisté vyhlásili pátrání po osobním vozidle zn. Audi A6 Avant, které zmizelo ze čtvrtka na pátek v Nákladní ulici v Žatci. Majitel škodu vyčíslil na 300 000 Kč. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli policisté pátrají.

Vůz skončil na tvárnicích

V minulých dnech policisté šetřili několik případů krádeží kompletních kol ze zaparkovaných vozidel. Mezi ty poslední patří krádež čtyř alu kol s pneumatikami z vozidla zn. Škoda Roomster v lounské ulici 28. října, kde dosud nezjištěný zloděj auto podložil betonovými tvárnicemi. Tím navíc došlo k poškození prahů. Celková škoda se tak vyšplhala na 18 tisíc korun. Kromě krádeže policisté případ šetří i jako trestný čin poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 5. května 2014  

 

vytisknout  e-mailem