Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté 4 roky pátrají po seniorovi z Chomutova

ÚSTECKÝ KRAJ - Opět o pomoc žádají občany, zejména z Litoměřicka. 

Krajští policisté stále šetří okolnosti zmizení muže důchodového věku z Chomutova. Více informací k muži naleznete v odkaze.

Senior odjel z Chomutova, z místa bydliště, 2. dubna 2013 směrem Bílinu, kterou projížděl kolem 8:45 hodin dopoledne. Podle informací, které máme, se měl poté pohybovat v okolí obce Hostomice na Teplicku. Poslední výskyt byl zaznamenán téhož dne v obci Radovesice na Litoměřicku, kde měl schůzku se svým známým.

Muž se pohyboval v osobním vozidle OPEL ASTRA Caravan v provedení kombi, v barvě zelené metalízy a registrační značky 3U0 2615. Vůz se nám do současné doby nepodařilo nalézt. Markantem u vozidla je, že má celý pravý přední blatník v černé barvě.

V průběhu šetření se objevily skutečnosti, které směřují k tomu, že na pohřešovaném muži byl spáchán násilný trestný čin.

Podle informací, které máme, poslední výskyt vozidla Opel Astra byl zaznamenán v době zmizení pohřešovaného na Litoměřicku v okolí obce Radovesice.

Opakovaně se obracíme na veřejnost se žádostí o informace - především k vozidlu, které muž užíval. Vozidlo mohl někdo koupit nebo dostat do užívání, případně i jeho část jako náhradní díl.

Výzva se týká zejména občanů Litoměřicka, kam směřují stopy po pohřešovaném seniorovi a jeho vozidle. Informace přijmeme na bezplatné lince 158. Děkujeme.

Více informací není možné vzhledem k probíhajícímu šetření zveřejnit.


por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
23. října 2017

vytisknout  e-mailem