Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vloupal se do odstaveného automobilu

KROMĚŘÍŽSKO: S vozidlem zřejmě hodlal odjet, ale po několika metrech naboural do betonové skruže. 

Během uplynulého týdne se neznámý pachatel vloupal mezi Kroměříží a Postoupkami do osobního automobilu Škoda Felicia. Majitel ve čtvrtek 6. července 2017 vozidlo odstavil z důvodu poruchy na účelové komunikaci pod dálnicí D1 v blízkosti sjezdu od Zlína a nájezdu na Brno. Toto úterý ale zjistil, že se do auta někdo vloupal. Pachatel rozbil trojúhelníkové okno na pravých zadních dveřích a dostal se tak dovnitř. Odcizil přední panel autorádia, nůž a tři CD nosiče. Dále poškodil spínací skříňku, ve které přetrhal dráty. S vozidlem pak ujel zhruba 42 metrů a poté narazil do betonové skruže, kde vůz zanechal. Celková škoda, kterou tímto jednáním způsobil, byla vyčíslena na bezmála patnáct tisíc korun.   

Pachatel se tak dopustil trestných činů krádež a neoprávněné užívání cizí věci. Toto jednání nyní řeší policisté z kroměřížského obvodního oddělení. Nehodou se zabývají dopravní policisté.

V souvislosti s tímto skutkem žádáme o pomoc také veřejnost. Pokud si někdo v blízkosti odstaveného automobilu všiml podezřelé osoby nebo samotné jednání pachatele viděl, ať zavolá na linku 158 nebo kroměřížským policistům na telefonní čísla 974 675 651 či 735 780 170.  

13. července 2017, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

poškozené auto

poškozené auto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem