Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Asi má rád kuřecí

MOST - Ukradl si ho v prodejně + další info 

 

Kuřecí maso má zřejmě rád 38letý muž z Táborska. V mostecké prodejně byl přistižen, jak odchází s nezaplacenou potravinou v hodnotě 1.149 korun přes pokladnu. Muž není žádný troškař, u sebe měl mít deset balení kuřecích prsou. Vzhledem ke kriminální minulosti mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže.


 

O peněženku přišla v lékárně

O peněženku s finanční hotovostí, doklady a platebními kartami přišla žena z Mostecka. Okradena byla někým neznámým v mostecké lékárně. Poškozená si peněženku položila na obslužný pult a odešla bez ní. Po chvíli se vrátila, ale majetek v hodnotě 4.800 korun byl pryč. Policisté mosteckého obvodního oddělení případ šetří jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.


 

Zloděj - cyklista

Policisté pátrají po neznámém cyklistovi, který okradl starší ženu. Čin se stal ve Štěpánkově ulici v Mostě. Poškozená na policii uvedla, že šla po chodníku a proti ní jeli dva cyklisté. Ve chvíli, kdy se jim snažila vyhnout, tak jí jeden z nich vytrhl z ruky tašku. Než se okradená žena nadála, dvojice na kolech byla pryč. Mostečanka díky zloději přišla o věci v hodnotě téměř 6.500 korun. V případě dopadení mu hrozí postih za přečin krádež na osobě.


 

Vloupal se do felicie

Vloupání do felicie šetří obrničtí policisté. Podle nich má skutek na svědomí neznámý poberta, který si zaparkované auto vyhlédl u vodní plochy za letištěm u Braňan. Poškozený jeho dílem přišel o dva mobily, doklady, finanční hotovost a vrtačku. Škoda byla vyčíslena na 46 tisíc korun.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

24. června 2013


 

vytisknout  e-mailem