Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Audina na parkovišti dlouho nevydržela

HRÁDEK NAD NISOU - Třicet minut po půlnoci zaparkoval své vozidlo na parkoviště holandský majitel, o čtyři a půl hodiny později už ho tu nenašel. 

      V sobotu po půlnoci zaparkoval před hotelem v  Liberecké ulici v Hrádku nad Nisou  své luxusní vozidlo značky Audi Q 5 jeho holandský majitel. Když si o čtyři a půl hodiny později chtěl vzít z auta ještě něco na pokoj, už ho na parkovacím místě nenašel. Společně s ním přišel i o tři fotoaparáty značek Nikon, Olympus a Philips a o navigaci značky Tom Tom. Audinu zakoupil za 40 000 euro, přičemž celková škoda i s odcizeným vybavením činí v přepočtu na českou měnu 1 167 000 korun. Po drahé audině i jejím novém uživateli nyní policisté pátrají.

     Ale neztrácela se jen "milionová" auta. Téhož dne policisté evidují odcizení Škody Octavie v hodnotě 364 000, která zmizela mezi 9.30 až 11.20 z Máchovy ulice v Liberci  nad Tip Sport Arénou. V pátek zase nahlásili majitelé policistům v Liberci Vesci, v Hodkovicích nad Mohelkou a v Liberci Vratislavicích odcizení dvou levnějších motocyklů a jednoho skútru v celkové hodnotě 56 000 korun.

 

por. Bc. Ivana Baláková
19. srpna 2013

vytisknout  e-mailem