Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auta v hledáčku zlodějů

LOUNY - Ukradená oktávka v Žatci a benzin z renaultů v Lubenci. 

Policisté šetří další krádež osobního vozidla zn. Škoda Octavia, které zmizelo z pondělí na úterý z parkoviště v žatecké Šafaříkově ulici. Poškozený majitel škodu vyčíslil na 200 tisíc korun. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli i vozidle pátrají.

Další zloděj, který se v minulých dnech zaměřil na motorová vozidla, řádil v Lubenci. Ten si z pondělí na úterý vyhlédl v Pražské ulici zaparkovaný vůz zn. Renault Megane a nezjištěným předmětem vyvrtal otvor ve spodní části jeho palivové nádrže. Následně odcizil šest litrů benzinu.
Podobný případ se ve stejnou dobu odehrál i v lubenecké ulici Náměstí. Zde si neznámý poberta vytipoval osobní automobil zn. Renault Clio, z jehož palivové nádrže odčerpal 25 litrů benzinu. Celková škoda odcizením paliva i poškozením nádrží činí 5 116 Kč.

Vloupal se do skladu fotbalistů

Policisté šetří vloupání do skladu na fotbalovém hřišti v jedné obci na Lounsku. Dosud neznámý pachatel odcizil sportovní tašky, oblečení a další fotbalovou výbavu. Navíc si přisvojil i zde uskladněné alkoholické nápoje. Svým jednáním tak způsobil škodu za bezmála 12 000 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

Poškodil vstupní dveře

Policisté pátrají po pachateli, který v minulých dnech poškodil v Javorové ulici v Žatci vstupní dveře jednoho obytného domu. Svým jednáním tak způsobil škodu za deset tisíc korun. Policisté případ šetří jako přečin poškození cizí věci. Pokud bude pachatel dopaden, hrozí mu za tento skutek trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 26. března 2014   

vytisknout  e-mailem