Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Autem projel dveře prodejny

ÚSTÍ NAD LABEM - Neobvyklý způsob vykradení prodejny. 

Policisté pátrají po pachatelích, kteří se neobvyklým způsobem vloupali do prodejny. V průběhu noci ze 17.-18.10. v ulici Krušnohorská dosud neznámí pachatelé najeli osobním vozidlem do hlavních dveří prodejny a následně z této prodejny odcizili šest speciálních polštářů, nadložku, froté prostěradla, dvě přikrývky a dva oboustranné chrániče. Na odcizených věcech způsobili škodu kolem 15 tisíc korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 67 tisíc korun.
 
Obviněn z krádeže šperků
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 20 letému mladíkovi z trestného činu Krádeže. Tento mladík počátkem měsíce srpna ve dvou případech vnikl do rodinného domu v ulici Pražská, ze kterého následně odcizil šperky a finanční hotovost. Majiteli tak způsobil škodu kolem 42 tisíc korun.
 
Krádež vozidla
Neštěmičtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které bylo zaparkováno v ulici U Tonasa. Jedná se o vozidlo Renault Laguna T, bílé barvy a rz: 6U4 82-22. Způsobená škoda se pohybuje kolem 450 tisíc korun.
 
Krádež na železnici
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který na železniční trati na odstavné koleji odcizil 46 kusů měděných propojek. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem