Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto našel poškrábané

MOST - Poberta poškodil Peugeot; Nalezený mobil si ponechal; Ukradla mikinu 

Škodu za jedno sto tisíc korun zaznamenal majitel osobního vozidla. To bylo tento týden z pondělí na úterý v jedné obci na Mostecku nalezeno motoristou poškozené. Neznámý poberta v noční době u zaparkovaného vozu tovární značky Peugeot poškrábal lak na téměř celém obvodu automobilu. Případ trestného činu poškozování cizí věci šetří policisté obvodního oddělení v Obrnicích. 

Za mikinu nezaplatila
Mostečtí policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže ve zkráceném přípravném řízení 30 leté ženě z Mostu. Ta se vydala na nákup do centra města Mostu. V jednom obchodu s textilem si vzala ze stojanu mikinu, kterou si uložila do igelitové tašky a poté odešla z prodejny, aniž by zaplatila. Hodnota odcizeného svršku byla témě dva tisíce korun. A protože pachatelka byla již v minulosti za krádež souzena, bylo její počínání hodnocení jako trestný čin.

Zatajil nález
Trestného činu zatajení věci se dopustil neznámý pachatel. Ten o víkendu dopoledne na silnici u obce Vtelno na Mostecku našel v ulici Ke kostelu volně ležící mobilní telefon značky Nokia. Ten tam ráno ztratil poškozený, který šel z domova. Místo, aby cizí věc nálezce vrátil, tak si mobil ponechal. Případem se nyní zabývají policisté obvodního oddělení. Poškozený vyčíslil vzniklou škodu na částku osmi tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem