Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Auto není trezor

Tábor – Veselí nad Lužnicí – Pozor na pískovnách u Vlkova a Veselí nad Lužnicí (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pískovny opět lákají nejen koupající se, ale i zloděje. Přesvědčila se o tom řidička osobního vozidla tovární značky Toyota Yaris, která v době mezi půl osmou a půl devátou hodinou včerejšího večera odstavila svůj automobil právě u jedné z místních pískoven. Ve voze zanechala látkovou tašku s notebookem značky HP, s mobilním telefon značky Aligátor a s peněženkou s finanční hotovostí, platební kartou a osobními doklady. Zloděj si takovouto příležitost nenechal ujít a po rozbití okna uvedené věci odcizil. Vedle nemalé hmotné škody způsobil majitelce další starosti a problémy.

Opětovně připomínáme, že „Auto není trezor“ a zanechávat v něm cokoliv, co by mohlo padnout do oka zlodějům, se nevyplácí.

Po zloději i odcizených předmětech pátrají policisté veselského obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky k tomuto případu, a to jak z místa činu, tak k případné nabídce prodeje odcizených věcí, stejně jako k výskytu podezřelých osob, které by se krádeží u pískoven mohly dopouštět, oznamte veselských policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka, telefonním čísle 974 238 760, případně přímo na lince číslo 158. Děkujeme.  

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

21 června 2018  

vytisknout  e-mailem