Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto není trezor

TEPLICE - Zloděj batohu dopaden; Odcizené požární hadice..... 

Zloděj batohu odhalen
    Policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestných  činů krádeže a neoprávněného držení platební karty 31-letému muži z Teplic. Ten využil toho, že si nechal poškozený bez dozoru na lavičce u dětského hřiště svůj batoh s osobními doklady, penězi a platební kartou a tento odcizil. Teď mu hrozí za krádeže peněžitý trest nebo trest odnětí svobody až na dvě léta.

Ukradené požární hadice
    Policisté pátrají po pachateli, který  v přesně nezjištěné době odcizil v Teplicích z několika vchodů  v panelácích celkem 19  požárních hadic včetně proudnic. Stavební bytové družstvo vyčíslilo škodu na 30 tisíc korun. V případě dopadení může soud poslat pachatele až na dva roky do vězení.

Auto není trezor
    O věci za 55 tisíc korun se obohatil neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného vozidla. Z auta následně odcizil autorádio, křovinořez, vysavač, subwoofer, holící strojek a dalekohled. Pachateli hrozí za trestný čin krádeže až tříletý trest odnětí svobody.  V souvislosti s tímto případem policie upozorňuje občany, aby nenechávali ve svých vozidlech žádné cenné věci.

vytisknout  e-mailem