Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Auto není trezor

Tábor – Zloděj způsobil majiteli škodu za více než 14 000 korun. 

Že auto není trezor, se přesvědčil majitel osobního automobilu tovární značky Opel Astra. Svůj vůz odstavil v době od šesté hodiny odpolední do půl desáté hodiny večerní čtvrtku dne 31. května 2018 před obchodním domem Lidl v ulici Kpt. Jaroše v Táboře. Na zadní sedadle nechal volně odloženou sportovní kabelu značky Nike. Zloděj si takovouto příležitost nenechal ujít.

Po rozbití okna dveří se tašky snadno zmocnil a spolu s ní odcizil v ní uložené kopačky značky Puma, sportovní oblečení, mobilní telefon značky Nokia, peněženku s finanční hotovostí a platební kartou, sluneční brýle a pánskou plátěnou bundou. Včetně poškození vozu odhadl majitel svou škodu na částku 14 150 korun, ostatní starosti a problémy nepočítaje. Po zloději i odcizených věcech pátrají policisté táborského obvodního oddělení.

Opětovně připomínáme, že auto není trezor a zanechávat v něm cokoliv, co by mohlo padnout do oka zlodějům, se nevyplácí. Jakékoliv poznatky k uvedenému skutku sdělte prosím policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

4. června 2018

vytisknout  e-mailem