Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto není trezor

TEPLICE - Firma přišla o nářadí za 30 tisíc; Nepoučitelný zloděj... 

Auto není trezor
     O věci v hodnotě 30 tisíc korun přišla firma, jejíž zaměstnanec si zřejmě není vědom stále opakovaného varování, že auto není trezor. Během noci se totiž neznámý pachatel v Dubí vloupal do zaparkované a uzamčené firemní dodávky, ze které následně odcizil nářadí. Pachateli hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Nepoučitelný zloděj

     Nepoučitelný  je asi 25letý recidivista z Teplicka.  Přestože    byl  již několikrát dopaden při krádežích, ve své zlodějské živnosti pokračuje dál a dál. Jen v září byl v teplických supermarketech třikrát přistižen při krádežích zboží, zaměřil   se především na potraviny a  cukrovinky. Lapkovi tedy  policisté sdělili další podezření z přečinu krádeže, ke kterému jistě soudce přihlédne při stanovení výše trestu.

 
Vloupání do vozidla
     K vloupání do osobního vozidla došlo během uplynulé noci v Teplicích. Neznámý pachatel vnikl do vozidla Škoda Felicia, ze kterého následně odcizil navigaci, autorádio, doklady a oblečení. Celkovou škodu poškozený vyčíslil na necelých čtrnáct tisíc korun, po odcizených věcech i pachateli teď pátrají policisté.
 
V bednách nic nenašel
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích vnikl do dvou beden na tiskoviny. Schránky, do kterých ukládají doručovatelé především noviny a časopisy, lapka prohledal, nenašel v nich však nic, co by se mu líbilo. Nakonec tak způsobil pouze škodu ve výši 500 korun na poškození schránek. Jednání neznámého zloděje bylo kvalifikováno jako přečin krádeže ve stadiu pokusu, za který může putovat až na dva roky za mříže.
 
 
Teplice, 30. 9. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208

 

vytisknout  e-mailem