Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto není trezor

TEPLICE - Krádež kabelů, Přišla o kabelku.. 

Auto není trezor
 
Že auto není trezor si neuvědomil majitel vozu Škoda Favorit. Ten si během nakupování v bílinském supermarketu ponechal v autě fotoaparát, objektiv, kapesní nůž a mobilní telefon. Tyto věci nalákali kolemjdoucího zloděje, který rozbil zámek u zavazadlového prostoru a všechny věci odcizil. Nakupování tak přišlo majitele vozu pěkně draho. Škoda se vyšplhala na 25 tisíc korun. Policisté nabádají,aby si lidé ve vozidle nic nenechávali. Mohou tak nalákat případného zloděje.
 

Krádež kabelů

Přivydělat si ve sběrně druhotných surovin chtěl zřejmě neznámý zloděj. Ten odcizil z kolejiště v prostoru mezi vlakovým nádražím Teplice - Řetenice a železničním přejezdem Teplice - Újezdeček 1 kus dvojitého zpětného trakčního kabelu o délce 50 metrů a 4 ks zpětných trakčních kabelů o délce 8 metrů. Poškozené společnosti způsobil škodu na odcizení ve výši 10.000,- Kč.


 
Odložená kabelka jí přišla draho
 
Že nákupní vozík není dobré místo na odložení kabelky se přesvědčila 60ti letá žena při nakupování v teplickém Kauflandu. Žena si pověsila kabelku s osobními věcmi na vozík, se kterým vjela do prodejny. Chvíle nepozornosti stačila neznámému zloději, který kabelku hbitě odcizil a zmizel. Spolu s kabelkou přišla žena i o doklady, klíče, platební kartu, mobil a peníze. Celkem jí vznikla škoda téměř 13 tisíc korun. Policisté radí: Střežte si pečlivě při nakupování své osobní věci. Zloději využívají nepozornosti a velkého počtu lidí a můžete tak být nechtěně o pár korun chudší. 
 
 
 
Teplice, 12. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem