Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Auto se srazilo s cyklistou, řidič odjel

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky nedělní nehody. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V neděli 12. července 2020 v 17:15 hodin se v Hodoníně v ulici Křičkova odehrál střet osobního vozidla s cyklistou. Řidič tmavě šedého auta jel kolem prodejny Maspro a předjížděl cyklistu. Po předjetí cyklisty řidič odbočil vpravo a v tom okamžiku do jeho auta narazil předjížděný cyklista. Cyklista po nárazu upadl na komunikaci a utrpěl zranění. Neznámý řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by věc nějak řešil.
  • V sobotu 27. června 2020 v době od 23:00 do 23:30 hodin došlo ve Velké nad Veličkou k poškození auta. Před domem č.p. 36 nezjištěný řidič osobního vozidla červené barvy (patrně typu SUV) couval od místního hřbitova a narazil do zaparkovaného Citroenu Xsara. Neznámý řidič, aniž by na sebe zanechal kontaktní údaje či nehodu oznámil, z místa nehody odjel.
  • V úterý 9. července 2020 kolem 13:30 hodin neznámý řidič v Kyjově Boršově poškodil jiné auto. Pravděpodobně při couvání v ulici Za Humny před domem č.p. 33 narazil do zaparkovaného vozidla VW Touran. Neznámý řidič po nehodě odjel z místa pryč, aniž by si splnil své zákonné povinnosti.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 14. 7. 2020

vytisknout  e-mailem