Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Automaty mu nevyhrávaly

MOST - Tak je rozbil židlí; Po hádce tasil nůž a rozřízl známému bundu. 

Prohru na automatech zřejmě neunesl 37letý muž z Mostu. Ten byl v jedné mostecké restauraci, kde hrál na různých přístrojích. Poté popadl židli a tou poškodil dva výherní automaty. Následně židli odhodil na zem, sedl si ke stolu a pokračoval v popíjení. Na místě byl zadržen policejní hlídkou. Ta u něj provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Muž skončil v policejní cele. Od mostecké policie si převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a výtržnictví. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 73 000 korun.


 

Drahá zapomnětlivost

Na neopatrnost doplatil jeden mladý muž z Mostu. Minulý týden si byl vyřizovat osobní záležitosti na jednom mosteckém úřadu. U okénka nechal svoji tašku, když se do auta vracel pro nějaké doklady. Hned v autě si uvědomil, že příruční zavazadlo zapomněl u přepážky a spěchal rychle zpátky. Kdosi byl však rychlejší a cizí tašky se zmocnil. Poškozený zatajení nálezu oznámil mostecké policii a škodu vyčíslil na částku devět tisíc korun.


 

Řidič měl pozitivní test na drogu a pozitivní dechovou zkoušku na alkohol

Litvínovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 23letému muži z Litvínova. Ten o víkendu řídil v Litvínově osobní vozidlo a hlídka u něj ve večerních hodinách provedla silniční kontrolu. Řidič měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol a pozitivní byl i test na jiné návykové látky. Ukázal na přítomnost canabisu. Motorista se podrobil lékařskému vyšetření a odběrům.


 

Na diskotéce přišel o peněženku

Mít peněženku v zadní kapse kalhot a být v davu lidí se nevyplatí. O tom se přesvědčil mladý muž z Mostu. Byl o víkendu na jedné mostecké diskotéce a svoji portmonku si uložil do zadní kapsy kalhot. Chvíli na parketu tančil, a když se šel osvěžit k baru, měl kapsu prázdnou. Zmizely mu peníze, doklady i platební karta. Poškozený se obrátil na policii a krádež na osobě oznámil.


 

Na náměstí nožem prořízl poškozenému bundu

Policie v Litvínově sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví 34letému muži z Litvínova. Ten měl minulý týden na litvínovském náměstí v odpoledních hodinách po předchozí slovní rozepři s jiným mužem na tohoto vytáhnout nůž, kterým opakovaně šermoval proti poškozenému, až mu prořízl levý rukáv jeho bundy. Poté z místa utekl. Poškozený nebyl naštěstí zraněn, byla mu způsobena jen hmotná škoda.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 24. února 2015


 


 


 


 


 


 


 

vytisknout  e-mailem