Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Bagřík u cesty už nestojí

VSETÍNSKO: Mezi obcemi Janová a Ústí zmizel malý zemní stroj. 

Malý zemní stroj známý pod názvem „Bobek“ zmizel od silnice mezi obcemi Janová a Ústí u Vsetína. Majiteli vznikla škoda téměř dvě stě tisíc korun.

U silnice vedoucí mezi obcemi Janová a Ústí u Vsetína postával od začátku letošního března malý zemní stroj „Bobek“. Důvod byl jediný a to, že se při přesunu porouchal a majiteli se nepodařilo zajistit jeho převoz do opravny. Právě sedmačtyřicetiletý majitel ze Vsetína bagřík viděl ještě ve čtvrtek. Jinak tomu bylo ale včera o půl šesté večer. Místo zelo prázdnotou.

Malý zemní stroj byl oranžovo žluté barvy s namontovaným podkopem. Rok výroby stroje 1990. Na stroji provedl majitel několik větších oprav, a proto si jej cení na sto devadesát tisíc korun. Policisté prověřují tuto událost jako trestný čin krádež a po pachateli i zemním stroji pátrají.

Jelikož bagr nebyl pojízdný, musel být z místa odstavení odvezen. Žádáme spoluobčany, kteří si všimli, že by někdo s tímto strojem v danou dobu manipuloval, ať podají informace na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158.

 

11. května 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Odcizený zemní stroj

Odcizený zemní stroj 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem