Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Barevné kovy nalákaly zloděje

Zmizela mosaz, měď a hliník 

Barevné kovy nalákaly zloděje
Od poloviny května do čtvrtka 26.6.2008 dosud neznámý pachatel odcizil v jedné z místních firem v obci Hostinné větší množství různých součástí bodovacích svářecích strojů, určených k výrobě součástek k jízdním kolům. Výrobky byly z mosazi, mědi a hliníku. Dále zloděj ze skladu odcizil měděné el. rozvody z elektrorozvodných skříní. Zástupcem poškozené firmy byla škoda vyčíslena na částku 121 tisíc korun. Za trestný čin krádež hrozí pachateli trest odnětí svobody až na tři roky.

Vypátraná osoba
Při dohledu nad bezpečností a plynulostí silničního provozu byl ve čtvrtek v odpoledních hodinách v obci Zboží kontrolován strážníky Městské policie dvacetiletý řidič. Provedenou lustrací bylo zjištěno, že výtečník je v celostátním pátrání a Okresní soud v Litoměřicích na něho vydal příkaz k zatčení. Po provedení nezbytných úkonů a na příkaz předsedkyně senátu uvedeného soudu byl zatčený muž propuštěn na svobodu. 

Lapka ukradl filtraci
Ze středy na čtvrtek 26.6.2008 v nočních hodinách dosud neznámý pachatel odcizil z travnaté plochy u jednoho z místních penzionů v obci Prosečné pískovou filtraci k nadzemnímu bazénu. Poškozeným byla škoda vyčíslena na částku necelých čtyř tisíc korun. Za přestupek proti majetku hrozí pachateli finanční pokuta až do výše 15 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem