Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bavorští kolegové se obracejí na českou veřejnost

FRAUENAU, PLZEŇSKÝ KRAJ - Dvaašedesátiletá žena odešla na procházku a dosud se nevrátila. Spatřili jste ji? Volejte bavorským kolegům nebo na linku 158. 

     Policejní prezidium Dolní Bavorsko vyhlásilo dne 23. července 2023 pátrání po pohřešované ženě Sigfrid Martha Maria DENGLER, narozené 3. května 1961. Jmenovaná odešla téhož dne z místa bydliště ve Frauenau (německá obec v zemském okrese Regen ve spolkové zemi Bavorsko. Nachází se na okraji Bavorského lesa. Centrum obce leží asi 8 kilometrů od hranic s Českou republikou) na vycházku k Roklanu. Kolem 13. hodiny byla viděna u horské chaty Waldschmidthaus na Roklanu. Doposud se nevrátila a je možné, že se nachází v nebezpečí či nouzi a nemůže si sama přivolat pomoc. 
     Bavorští kolegové se obracejí i na českou veřejnost, pokud jste pohřešovanou ženu viděli, obraťte se na Společné centrum česko-německé policejní a celní spolupráce Petrovice-Schwandorf na telefonní číslo stálé služby 974 324 261 nebo na Polizeiinspektion Zwiesel, Böhmerwaldstraße 30, Zwiesel, telefon 09922/8406-0, případně na tísňovou linku Policie České republiky 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
25. července 2023

Odkazy do noveho okna

Sigfried Denger

Sigfried Denger 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem