Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Během noci vykradli čerpací stanici v Chrastavě

LIBERECKO - Během dnešního noci v brzkých ranních hodinách vnikl neznámý pachatel do čerpací stanice v Chrastavě, odnesl si cigarety za 90 tisíc korun. 

Chrastavští policisté pátrají po neznámých pachatelích, kteří během dnešní noci, krátce před druhou hodinou ráno vnikli do čerpací stanice v ulici Nádražní v Chrastavě. Za užití krumpáče poškodili vstupní dveře do prostoru prodejny a uvnitř odcizili větší množství cigaret v hodnotě 90 tisíc korun. Další škoda vznikla na poškozených vstupních dveřích, kdy tedy pachatelé způsobili majiteli čerpací stanice celkovou škodu za bezmála 120 tisíc korun. 

Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže a nyní budou provádět šetření a vyhodnocovat zajištěné stopy. Na místě byl také policejní psovod se služebním psem, který vypracoval  přes 2 km dlouhou pachovou stopu. V prostoru prodejny jsou vidět na záznamu dva pachatelé, oba v tmavém oblečení, s kuklami na hlavě. Jeden pachatel měl kuklu černé a druhý šedé barvy. V případě, že se policistům podaří pachatele dopadnout, hrozí jim vzhledem ke způsobené škodě až pětiletý trest odnětí svobody. 


14.4.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem