Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Během včerejšího dne šetřili policisté tři dopravní nehody

ROKYCANSKO - Při nehodách nebyla zraněna žádná osoba. 

Během včerejšího dne přijali policisté z dopravního inspektorátu tři oznámení o dopravních nehodách. K první policisté vyjížděli v dopoledních hodinách. Řidič (77 ročník) ve vozidle značky Peugeot mezi obcemi Kařez a Zbiroh neměl přizpůsobit rychlost jízdy vozidla povětrnostním podmínkám a stavu pozemní komunikace, s vozidlem se dostal do smyku a nakonec vozidlo narazilo do stromu. Škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun, k žádnému zranění nedošlo a provedená dechová zkouška vyloučila u řidiče požití alkoholu.
K druhé nehodě vyjížděli na parkoviště v Rokycanech. Zde řidič (66 ročník) ve vozidle Opel narazil do zaparkovaného vozidla. Řidič se měl zmýlit a při řízení zařadil špatný rychlostní stupeň a následkem toho vozidlo narazilo do zaparkovaného vozidla. I v tomto případě byla u řidiče vyloučena provedenou dechovou zkouškou přítomnost alkoholu, řidič ani jiná osoba neutrpěla žádné zranění a škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun.
Oznámení o třetí dopravní nehodě přijali policisté včera v podvečer na služebně dopravního inspektorátu v Rokycanech.  K nehodě mělo dojít v obci Osek na Rokycansku. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že u domu čp. 108 neznámý řidič s blíže nezjištěným vozidlem poškodil oplocení u domu. K této události mělo dojít v době od 07:00 hodin do 18:15 hodin dne 5. ledna letošního roku. Neznámý řidič  při odbočování vpravo dostal zřejmě s vozidlem smyk, vyjel do protisměru a následně narazil do oplocení u domu čp. 108. Policisté na místě provedli úkony, kdy bylo nalezeno část zadního světla, které by mělo patřit k vozidlu Ford Transit modré barvy.

Policisté touto cestou žádají případné svědky výše popsané nehody, která dosud nemá viníka, aby se obrátili na jejich služebnu a napomohli tak s jejím objasněním a ustanovením viníka, který z místa nehody ujel. Jakékoliv informace přijmou policisté osobně na čísle 974 335 259.


nprap. Hana Kroftová
6. ledna 2016

vytisknout  e-mailem