Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

"Benátská! s Impulsem 2024"

LIBEREC – Ve dnech 25. – 27. července proběhne v Liberci další ročník hudebního festivalu. 

Sportovní a volnočasový areál Liberec - Vesec bude ve dech 25. – 27. července 2024 hostit další ročník jednoho z největších hudebních festivalů v Libereckém kraji.

Stejně tak, jako i v uplynulých letech, zavítá pod Ještěd na festival „Benátská! s Impulsem“ velké množství návštěvníků nejen z Čech, ale také ze zahraničí. Mimo jiné i z těchto důvodů budou policisté Krajského ředitelství policie Libereckého kraje připraveni dohlížet na bezpečnost a plynulost provozu na pozemních komunikacích a z důvodu zajištění bezpečnosti návštěvníkiů festivalu také nad veřejným pořádkem.

V rámci celé akce se budeme soustředit především na předcházení protiprávního jednání v oblasti drobných krádeží, na kontroly požívání omamných a psychotropních látek řidiči dopravních prostředků a pochopitelně také na bezpečnost a plynulost provozu na pozemních komunikacích. V průběhů celého festivalu tak na bezpečnost budou dohlížet desítky dopravních a pořádkových policistů spolu s kriminalisty, zástupci antikonfliktního týmu nebo policejních psovodů krajského ředitelství.

V souvislosti s tím upozorňujeme na navýšení počtu dopravních kontrol a kontrol osob. Žádáme řidiče a návštěvníky festivalu o trpělivost z důvodu možného časového prodlení souvisejícího právě s případnými kontrolami, neboť naším cílem je především vaše bezpečnost.

  • Dodržujte pravidla v silničním provozu, respektujte dopravní značení a řiďte se pokyny policistů.
  • Před příjezdem do Liberce si zjistěte aktuální dopravní informace a seznamte se s omezeními v provozu na pozemních komunikacích.  

Opravy - Mapa oprav - ŘSD s. p. (rsd.cz)

Česká republika - dopravní informace (dopravniinfo.cz)

  • Parkujte pouze na vybraných a k tomu určených parkovištích.

Doprava a parkování - Benátská! s Impulsem (benatska.cz)

  • Zkontrolujte si uzamčení a zajištění vašich vozidel a nenechávejte v nich žádné cennosti.
  • Neponechávejte cenné věci bez dozoru ani ve stanech, pokud se rozhodnete využít stanového městečka k přespání v průběhu konání festivalu.
  • A pamatujte, že alkohol ani drogy za volant nepatří!

22. července 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem