Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Beseda se seniory

ZÁBŘEH - Beseda byla zaměřena především na doporučení a rady, jak se chránit před krádežemi, jak se vyhnout podvodu, jak zabezpečit majetek apod. 

Dne 7. dubna 2022 v době od 14:00 do 15:30 hodin proběhla v Klubu důchodců při Domě s pečovatelskou službou v Zábřehu beseda pro seniory, která se uskutečnila na podnět vedoucí odboru sociálních věcí, Městského úřadu v Zábřehu, paní Mgr. Jany Kapplové. Za Policii ČR se besedy zúčastnil por. Mgr. Ladislav Jílek, komisař z oddělení tisku a prevence Šumperk, Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje a velitel Městské policie v Zábřehu Bc. Václav Doubrava.

Beseda byla zaměřena především na doporučení a rady, jak se chránit před krádežemi, jak předcházet riziku přepadení, jak se vyhnout podvodu, jak zabezpečit majetek a taktéž byly předány informace o aktuální problematice bezdomovců.

Zájem mezi seniory o přednášenou problematiku byl velký. Svědčí o tom i fakt, že na přednášku přišlo celkem 40 seniorů. Všem zúčastněným byly předány informační letáky se zaměřením na danou problematiku, reflexní pásky, magnetky s vyobrazením tísňové linky, příruční lupy k lepšímu čtení malých písmen na dokumentech a poznámkové bločky s magnetkou.

por. Mgr. Ladislav Jílek
8. dubna 2022

Odkazy do noveho okna

1 Beseda se seniory (4)

1 Beseda se seniory (4) 

Detailní náhled

3 Beseda se seniory (2)

3 Beseda se seniory (2) 

Detailní náhled

4 Beseda se seniory (1)

4 Beseda se seniory (1) 

Detailní náhled

2 Beseda se seniory (3)

2 Beseda se seniory (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem