Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Bez pozvání do bytu

CHOMUTOV - Urážel a napadal, Předčasné oslavy.... 

Bez pozvání do bytu

Muž ve věku 51 let z Chomutova je podezřelý z trestného činu porušování domovní svobody.  Přišel do domu v ulici Čelakovského a násilím vnikl do bytu poškozených. Aby žena nemohla zavřít, vsunul nohu mezi dveře a dokořán otevřel. Tak se dostal do bytu, kde slovně vulgárně přítomné urážel a muže povalil na gauč. Zraněn nebyl nikdo, škoda nevznikla. Okolnosti případu nadále vyšetřují chomutovští policisté, muži hrozí v případě odsouzení až tříleté vězení. 

Předčasné oslavy

Na Kadaňské ulici v okresním městě jel s vozidlem Renault Megane 45letý muž z Kadaně. Součástí kontroly byla i dechová zkouška, která byla v tomto případě  pozitivní. Přístroj ukázal 2,68 a 2,53 promile alkoholu v dechu. S výsledkem měření muž souhlasil, svoji jízdu musel ukončit. Nyní se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Rušil sousedy

Hlídka jirkovských policistů zasahovala v ulici Ervěnická. 59letý obyvatel města rušil v domě ostatní nájemníky svým nevhodným chováním. Hlasitě vykřikoval a nereagoval na upozornění, aby v jednání přestal. Neuposlechl ani zakročující policisty a byl proto zadržen a převezen na služebnu. Muž jednal pod vlivem alkoholu, při zkoušce nadýchal 1,98 promile. Přestupkové jednání nadále vyšetřují policisté.

Poprali se v obchodě

Obyvatelka z Kadaně přišla nakupovat do místního marketu. Tam potkala 46letého muže a začali se spolu hádat. Hádky brzy vystřídaly rány a napadání. Při útoku utrpěla žena zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře s následným léčením. Co bylo příčinou incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování policistů z Kadaně. Na útočníka čeká obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví. 

UPOZORNĚNÍ

Od 28. prosince 2015 do 4. ledna 2016 nebudu přítomna na pracovišti. S dotazy k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na paní Střelcovou z oddělení tisku a prevence Louny – tlf. 974 437 207 nebo 724 155 239.

 

23. prosince 2015

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov 

tlf. 974 433 207    

krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem