Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bez pozvání navštívili cizí objekty

KLATOVSKO - Ze dvou rekreačních domů odnesli různé vybavení. Jízdní kolo zmizelo ze sklepní kóje. 

Policisté na Klatovsku přijali o víkendu tři oznámení o vloupání do různých objektů.

Na Železnorudsku vnikl v druhé polovině uplynulého týdne neznámý pachatel do rekreačního objektu. Pachatel uvnitř poškodil šest dveří, kdy troje masivní vykopnul nohou. Uvnitř pachatel odcizil dvě elektrocentrály, deset lahví s lampovým olejem, dvě sekery, prostěradla, dva plechové kanystry a 15 litrů benzinu. Poškozeným vznikla škoda přesahující 48 tisíc korun.

Švihovští policisté vyjížděli na zjištěné vloupání do rekreační chalupy. V době od 25. do 30. dubna neznámý pachatel v obci u Švihova vnikl do vnitřních prostor, které prohledal a odcizil hodiny tzv. pendlovky, dvě skleněné karafy a keramickou sošku. Dále vnikl do hospodářského objektu, kde nic neodcizil. Škoda činí 20 tisíc korun.

V Klatovech vnikl neznámý pachatel v bytovém domě na ulici Školní do sklepní místnosti, kde odcizil jízdní kolo značky Kellys Phanatic 30 černé barvy a světle modrými prvky. V tomto případě činí škoda 15 tisíc korun.

Policie v uvedených případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, v prvním i poškození cizí věci a ve druhém porušování domovní svobody.

nprap. Ladmanová Dana

3. května 2021

vytisknout  e-mailem