Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Bez vědomí majitele nabízel k prodeji jeho byt

Napadení na diskotéce a další zprávy z Bruntálska 

Na diskotéce ho napadl
V těchto dnech policejní komisař zahájil trestní stíhání 29letého muže pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví. Toho se měl dopustit tím, že v Horním Benešově na diskotéce po předchozí slovní rozepři fyzicky napadl 23letého mladíka. Na zemi ho škrtil a nejméně desetkrát udeřil pěstí do obličeje. Způsobil mu zlomeninu spodiny očnice a otřes mozku s dobou léčení doposud. 
 
Bez vědomí majitele nabízel k prodeji byt i darování psa
Z trestného činu poškozování cizí věci byl v těchto dnech policejním komisařem SKPV obviněn 26letý muž. Svého trestního jednání se měl dopustit tím, že na internetovém portálu podal nepravdivé inzeráty jménem 58letého poškozeného, bez jeho vědomí a souhlasu. Od listopadu 2008 do listopadu 2009 nabízel v několika případech k prodeji byt poškozeného v Bruntále, osobní vozidlo a také nabídl darem jeho psa. Svým jednáním tak způsobil poškozenému vážnou újmu na právech tím, že se za něj vydával a vystavil ho obtěžujícím telefonátům a osobním návštěvám zájemců, které tak uvedl v omyl. Jako důvod podání inzerátů a prodeje nemovitosti a majetku uváděl finanční, rodinné a zdravotní problémy poškozeného. 
 
Odcizenou kytaru hned prodali
Policejní komisař obvinil v těchto dnech z krádeže dva mladíky ve věku od 16 do 18 let. Svého trestního jednání se měli dopustit tím, že v Břidličné v době od 4. do 5.12.2009 násilně vnikli do místnosti kulturního domu a ze zkušebny a skladu hudebních nástrojů místní hudební skupiny odcizili elektrickou basovou kytaru a poškodili mixážní pult. Odcizené věci odnesli a prodali v Bruntále za částku 600 Kč. Způsobená škoda činí přes 18 tisíc Kč.
 
 
Srazil psa
V 18,00 hodin dne 6.1.2010 mezi obcí Město Albrechtice a Krásné Loučky jel 29letý muž s vozidlem VW Passat a přímo před vozidlo mu z pravého okraje vběhl pes. Došlo ke střetu. Ke zranění osob nedošlo. Dechová zkouška u řidiče byla s negativním výsledkem. Policisté odvezli psa křížence malamuta s ovčákem k veterináři, který konstatoval, že zvíře je bez zranění. Pes byl následně předán do útulku ve Městě Albrechticích. Na vozidle byla způsobena škoda ve výši 10 tisíc Kč.
 
 
                                                                       komisař por. Bc. Tušková Pavla

vytisknout  e-mailem