Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Bezpečné nábřeží opět po roce, přijďte 5. září za námi

KRAJ – Poutavé ukázky na jednom místě v Hradci Králové. 

Ve čtvrtek 5. září 2019 se na Eliščině a Smetanově nábřeží v Hradci Králové uskuteční druhý ročník prezentační a osvětové akce Bezpečné nábřeží. Diváci budou mít jedinečnou příležitost vidět v barvách Policie ČR zákrok zásahové jednotky, zásah pořádkové jednotky, činnost psovodů s policejními psy, ale také třeba koordinovaný zákrok při simulované nehodě.

Program Bezpečného nábřeží začne v 9:00 a skončí v 18:00. Jeho nedílnou součástí budou kromě řady dynamických ukázek dalších složek IZS rovněž i statické ukázky techniky hasičského záchranného sboru, policie, zdravotnické záchranné služby, celní správy, vodních záchranářů, horské služby, městské policie, vězeňské služby, armády a skalní záchranné služby. Techniku si zájemci budou moci prohlédnout zvenčí i zevnitř. 

Odkaz na FB událost Královéhradeckého kraje.

Orientační časový harmonogram akce + plánek.



Svou premiéru akce měla v loňském roce a slavila úspěch u dospělých i dětí. A právě pro ně bude i letos připraven atraktivní program. Napínavou podívanou bude i závod dračích lodí, ve kterém se utkají posádky jednotlivých složek IZS.

por. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
30. srpna 2019

Plakát akce:
Bezpečné nábřeží 2019 - plakát


 


 

vytisknout  e-mailem