Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Bezpečnostní opatření

Centrum metropole pod drobnohledem policie 

V souvislosti s akcemi oznámenými magistrátu připravuje pražská policie na zítřek v centru metropole, zejména v oblasti Václavského náměstí a Můstku, bezpečnostní opatření zohledňující očekávané větší množství účastníků.

Na veřejný pořádek a zákonný průběh shromáždění budou dohlížet desítky policistů a strážníků v úzké součinnosti s pracovníky Magistrátu hl. m. Prahy. Naprostou prioritou policie tak bude zajištění hladkého průběhu akcí, bezpečnosti a plynulosti provozu a v neposlední řadě i zachování dopravní obslužnosti. Dopravní policisté budou případné komplikace řešit přímo na místě ve spolupráci s pracovníky Dopravního podniku hl. m. Prahy.

Vzhledem k uvedeným skutečnostem policisté doporučují, aby Pražané i návštěvníci metropole počítali s možným omezením dopravy a případně i s omezenou průchodností horní i spodní části Václavského náměstí, Můstku a přilehlých ulic a důsledně dbali pokynů policistů a strážníků. Další důležité informace občané získají v průběhu bezpečnostního opatření na twitterovém účtu Policie ČR @PolicieCZ.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 24. dubna 2019

vytisknout  e-mailem