Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Bezpečnostní opatření

Pražská policie se od začátku týdne připravuje na plánovaný pětidenní festival. Již od středy, kdy začaly doprovodné akce na území celé Prahy, máme posílen výkon pořádkové, dopravní a kriminální služby. Policisté se zaměřují především na dodržování veřejného pořádku a dohledu nad silničním provozem. Samozřejmostí se při těchto akcích stávají policisté z antikonfliktního týmu. Podle vývoje situace jsou připraveni v záloze policisté ze Speciální pořádkové jednotky.  

 
 
 
Pražská policie připravila na sobotní den bezpečností opatření, kterého se zúčastní více než tři sta policistů. Prioritou Pražské policie, stejně tak jako tomu bývá u jiných opatření, zůstává ochrana života a zdraví všech občanů. Během celého plánování velmi úzce spolupracujeme s organizátorem akce, Magistrátem hl.m. Prahy a samozřejmě i Městskou policií.
 

12.8.2011    nprap. Eva Kropáčová

 

 

 

 

Aktualita 13 8 2011
 
Policisté během průvodu řešili dva přestupky a zadrželi jednoho muže pro podezření z trestného činu výtržnictví . Ten vhodil do prostoru průvodu zapálenou dýmovnici. Při  průvodu policisté oddělili v prostoru Jungmanova náměstí účastníky pochodu a účastníky jiného shromáždění, tak aby nedošlo k žádným problémům.  Ve večerních a nočních hodinách bude i nadále  v centru Prahy dohlížet na veřejný pořádek více než stovka policistů.
 
nprap, Eva Kopáčová

vytisknout  e-mailem