Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní opatření na den 20.4.2013

PLZEŇ - Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje chystá v souvislosti se zítřejším fotbalem další bezpečnostní opatření. 

     Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti se zítřejším fotbalovým utkáním mezi mužstvy FC Viktora Plzeň a NK Maribor, které proběhne v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření, do kterého bude nasazeno několik desítek policistů. Ti budou dohlížet na dodržování veřejného pořádku v bezprostředním okolí fotbalového stadionu, v centru města, ale i ostatních částech Plzně. Monitorovat budeme i příjezdové cesty.
     Ačkoli utkání zatím na základě dostupných informací nebylo vyhodnoceno jako rizikové, věnovali jsme přípravě bezpečnostního opatření maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout.
     Dle předběžných informací by mělo do Plzně dorazit na 800 fanoušků hostujícího mužstva. Zároveň žádáme fanoušky, kteří přijedou na zápas, aby parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů.
 
por. Ing Hana Štefflová
19. srpna 2013

vytisknout  e-mailem