Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Na fotbal budou dohlížet i policisté

LIBEREC - 13. září 2013 se uskuteční v Liberci fotbalové utkání I. Gambrinus ligy mezi mužstvy FC Slovan Liberec a FC Viktoria Plzeň. 

 Krajské ředitelství policie Libereckého kraje připravuje v souvislosti se zítřejším fotbalovým utkáním I. Gambrinus ligy mezi mužstvy FC Slovan Liberec a  FC Viktoria Plzeň bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku. Fotbalové utkání proběhne zítra 13. září 2013 od 20:15 hodin.
 
Do policejního opatření bude nasazeno několik desítek policistů. Na dodržování veřejného pořádku nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie.
 
Policisté budou monitorovat již příjezd fanoušků do Liberce a rovněž dohlížet na jejich přesun na stadion U Nisy. Monitorovat situaci budou samozřejmě i po skončení utkání a odjezdu fanoušků. S přesunem fanoušků na stadion, ale i zpět na nádraží mohou být spojené i menší komplikace v dopravě. V případě vyhodnocení situace může dojít k chvilkovému zastavení provozu. Liberečané nebudou ale omezeni žádnými částečnými nebo úplnými uzavírkami silnic.
  
por. Jana Světlá
komisař
Preventivně informačního oddělení KŘP LK

vytisknout  e-mailem