Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Bezpečnostní opatření v Praze

Pražská policie v souvislosti se zítřejším utkáním Ligy mistrů mezi celky Viktoria Plzeň a FC Barcelona chystá odpovídající bezpečnostní opatření. 

V pohotovosti tak bude téměř od rána více jak tři sta policistů pořádkové, dopravní a kriminální služby, policisté na koních, psovodi se služebními psy, policisté antikonfliktního týmu a připraveni budou i policisté Speciální pořádkové jednotky. Policistům bude při monitorování situace v metropoli nápomocen i policejní vrtulník.
Vzhledem k očekávané vysoké návštěvnosti stadionu v Edenu bude prioritou policie zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v nejbližším okolí. Případným návštěvníkům utkání policie doporučuje využít k přepravě především prostředky MHD, jejichž spoje budou posíleny. Další doporučení se týká včasného příchodu k jednotlivým vstupům na stadion, fanoušci musí počítat se standardními opatřeními pořadatelské služby zejména v souvislosti se zákazem pronášení alkoholu či pyrotechniky a zákazem vstupu podnapilým osobám.
 
mjr. Bc. Andrea Zoulová – 31.10.2011

vytisknout  e-mailem