Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní opatření v souvislosti s konáním fotbalového utkání

PLZEŇ - Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek, bezpečnost a plynulost v silničním provozu, bezpečnost občanů a jejich majetku.  

     Dne 10. prosince 2015 se v Doosan Aréně v Plzni od 19:00 hodin uskuteční fotbalový zápas v rámci utkání základní skupiny Evropské ligy UEFA mezi fotbalovými týmy FC Viktoria Plzeň a Villarreal CF. Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s tímto fotbalovým utkáním bezpečnostní opatření k zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti osob a jejich majetku. Policisté budou samozřejmě dohlížet také na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.
     Do bezpečnostního opatření bude nasazeno několik desítek policistů pořádkové i dopravní policie včetně pořádkové jednotky, členů antikonfliktního týmu, cizinecké policie nebo oddělení služební kynologie. Bezpečnostního opatření se zúčastní také kriminalisté v civilním oblečení. Součástí opatření bude i technika a mobilní monitorovací centrum. V případě jakéhokoliv narušení veřejného pořádku jsou policisté připraveni okamžitě a efektivně zasáhnout.
     Žádáme občany, kteří přijedou na zápas, aby parkovali na vyznačených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů. Vzhledem k předpokládanému nárůstu provozu je třeba dopředu myslet na způsob dopravy ke stadionu. Stejně tak je třeba myslet i na dostatečný časový předstih. Pokud je to jen trochu možné, tak doporučujeme využít městskou hromadnou dopravu. Lávka od Plzeňského Prazdroje do Štruncových sadů nebude v tomto případě uzavřena. Pro parkování bude vyhrazen parkovací dům Rychtářka.

nprap. Ing. Jan Koželuh
10. prosince 2015
 

vytisknout  e-mailem