Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Bezpečnostní policejní akce v Plzni

PLZEŇ - Policisté se zaměřili na noční podniky a provozovny. 

     Městské ředitelství policie Plzeň připravilo a včera na území spravovaném Obvodním oddělením policie Plzeň 4 (Doubravka) realizovalo bezpečnostní policejní akci, která byla zaměřená na kontrolu dodržování zákazu prodávání alkoholu a tabákových výrobků mladistvým a nezletilým a zákazu hraní těchto osob na výherních hracích automatech. Policisté v rámci opatření rovněž dohlíželi na veřejný pořádek a bezpečnost v dané oblasti, pátrali po hledaných a pohřešovaných osobách, odcizených věcech a vozidlech a získávali poznatky, které by mohly vést k odhalení protiprávního jednání.
     Do akce byli nasazeni policisté Obvodního oddělení policie Plzeň 4 (Doubravka), policisté Oddělení hlídkové služby Městského ředitelství policie Plzeň a rovněž policejní psovodi z oddělení služební kynologie se speciálně vycvičenými psy. Ti v nočních hodinách  zkontrolovali dané území, zájmové podniky a jejich okolí. 
     Provedena byla kontrola celkem 61 osob, včetně dvou cizinců. Během opatření nebylo zjištěno žádné protiprávní jednání, policisté neshledali u kontrolovaných osob, včetně personálu podniků, žádné nedostatky ani závady.
     Celé akci velel vedoucí Obvodního oddělení policie Plzeň 4. Na místě byli přítomni ředitel Městského ředitelství policie Plzeň plk. Mgr. Pavel Krákora s celým vedením, zástupci místní samosprávy i vedoucí odboru bezpečnosti Magistrátu města Plzeň Ing. Aleš Průša.
     Opatření bylo po jeho ukončení vyhodnoceno jako velmi úspěšné. Pozitivní byly vesměs i reakce kontrolovaných osob. V této činnosti bude Městské ředitelství policie Plzeň nadále pokračovat nejen na území tohoto městského obvodu.
 
Fotografie z akce naleznete zde : http://www.policie.cz/photoDetail.aspx?docid=21957128
 
por. Ing. Hana Štefflová
5. února 2014
 

vytisknout  e-mailem