Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Bilance středeční nehodovosti

Policisté šetřili tři dopravní nehody 

   Včera krátce po druhé hodině odpoledne havaroval na silnici I/35 u obce Svitavy  řidič nákladního vozidla, který se zřejmě řádně nevěnoval řízení a při jízdě plynule sjel mimo komunikaci, kde havaroval. Devětatřicetiletý řidič z Opavy naštěstí neutrpěl žádná zranění, ale hmotná škoda na vozidle přesahuje 250 tisíc korun.
Téhož dne kolem páté hodiny odpoledne policisté u obce Jaroměřic řešili dopravní nehodu, při které řidička osobního vozu Opel Kadet nepřizpůsobila rychlost jízdy a na zledovatělé silnici dostala s vozidlem smyk a narazila do sloupu veřejného osvětlení. Sedmatřicetiletá řidička a o rok mladší  spolujezdec utrpěli zranění, se kterými byli převezeni do nemocnic. Hmotné škody dosahují částky 70 tisíc korun.

Poblíž obce Koclířov došlo v ten den ke třetí nehodě, která se stala krátce po páté hodině večer. Řidiči nákladního vozidla s návěsem značky Renault Megane při jízdě upadlo zadní kolo tahače, které následně v protisměru poškodilo vozidlo Opel Astra. Naštěstí si nehoda nevyžádala žádné zranění. Hmotné škody jsou vyčísleny na 160 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem