Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Bilanční tisková konference

Teplice - Statistické ohlédnutí za loňským rokem. 

     Dnešního dne se na Územním odboru Policie České republiky Teplice uskutečnila bilanční tisková konference. Tiskový mluvčí nprap. Bc. Daniel Vítek v úvodu seznámil zástupce médií s vývojem dopravní nehodovosti v uplynulém roce a i předchozích letech, včetně nejčastějších příčin, které vedly k nehodám a další související problematikou.    
      Vedoucí územního odboru plk. Ing. Petr Sytař následně hovořil o vývoji kriminality na Teplicku včetně meziročního srovnání s předešlými lety. Poukázal na nejčastěji evidovanou trestnou činnost v našem okrese a následně statistiky kriminality z hlediska prověřovaných trestných činů a objasněnosti srovnal s výsledky Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a s celorepublikovým průměrem.
     Zmínil také personální situaci v teplickém okrese včetně skutečnosti, že dojde k plánovanému navýšení „tabulkových“ míst o téměř třicítku policistů. Vyzdvihl roli všech policistů služebně zařazených pod teplickým územním odborem, kteří se výraznou měrou podílejí na objasňování trestné činnosti v okrese. Závěrem měli zástupci médií prostor pro doplňující dotazy k prezentované problematice.
 
Teplice, 4. 2. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem