Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Bilanční tisková konference

ÚSTECKÝ KRAJ - Konat se bude dne 23. 1 2020 od 10:30 hodin. 

Pozvánka na tiskovou konferenci, která se bude konat ve čtvrtek 23. ledna 2020 od 10:30 hodin v budově Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem.

Jedná se o bilanční tiskovou konferenci Služby kriminální policie a vyšetřování KŘP Ústeckého kraje zaměřenou na vyhodnocení kriminality v Ústeckém kraji za rok 2019 v porovnání s předešlým obdobím. Součástí bude také přehled o vývoji kriminality za rok 2019 v působnosti KŘP Ústeckého kraje po liniích obecné kriminality, hospodářské kriminality a kyberkriminality.

V rámci prezentace obecné kriminality budou poskytnuty informace o průběhu prověřování tragické události ve Vejprtech.

Součástí prezentace hospodářské kriminality bude informace o vývoji vyšetřování případu týkající se veřejné zakázky na radary ve Varnsdorfu. Dalším prezentovaným případem bude zajištění většího množství padělaných bankovek na Mostecku.

Tiskové konference se zúčastní náměstek ředitele KŘP Ústeckého kraje pro Službu kriminální policie a vyšetřování plk. Mgr. Zbyněk Dvořák, vedoucí Odboru obecné kriminality SKPV KŘP-U plk. Mgr. Martin Charvát a vedoucí Odboru hospodářské kriminality SKPV KŘP-U plk. Mgr. Ing. Radim Vojáček. 
 

por. Alena Bartošová
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
20. ledna 2019

vytisknout  e-mailem