Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Bodnul mladíka do břicha

policisté objasnili loupežné přepadení s nožem 

Krnovští policisté objasnili loupež s nožem
V pondělí 22.9.2008 jsme informovali o loupežném přepadení se zbraní v Krnově na parkovišti před obchodním domem na ulici Revoluční. Policisté šetřením zjistili jednoho z pachatelů, kterým je 21letý cizinec a ještě v pondělí ho zadrželi.
V úterý 23.9.2008 zahájil policejní komisař jeho trestní stíhání pro trestný čin loupeže. Toho se měl dopustit tím, že dne 20.9.2008 přistoupil zezadu k vozidlu Volkswagen a otevřeným oknem chytil 24letého řidiče. Přiložil mu nůž na krk a požadoval po něm cennosti. Druhý dosud neustanovený muž mu odcizil autorádio a doklady. Oba pachatelé odjeli z místa pryč. Policisté rádio zajistili a bude vráceno majiteli. Na obviněného byl dnešního dne podán návrh na jeho vzetí do vazby. 
 
Pobodaný mladík v Krnově
Násilný čin šetří nyní policisté v Krnově. Dne 23.9.2008 v 19.10 hodin oznámil 34letý muž, že před domem na ulici Polní v Krnově nalezl 22letého syna své družky, který je pobodaný. Na místo ihned vyjeli policisté a rychlá lékařská pomoc. Mladík utrpěl dvě bodné rány a je hospitalizován v nemocnici. Policisté po dvou hodinách zajistili 51letého podezřelého muže. Ten byl v silně podnapilém stavu a tak ho převezli na záchytnou stanici k vystřízlivění. Dnešním šetřením policisté zjistili, že útok se odehrál v Krnově na náměstí Hrdinů, kdy po předchozí slovní rozepři v silně podnapilém stavu obviněný bodl poškozeného dvakrát nožem do břicha a utekl pryč. Muž se k celému incidentu doznal a policejní komisař zahájil jeho trestní stíhání pro trestný čin ublížení na zdraví. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody až na osm let.
  
Montoval okna a přišel o mobil
Neznámý pachatel využil v úterý 23.9.2008 toho, že 21letý muž montoval euro okna v domě v Horním Městě a při práci si položil dva měsíce starý mobilní telefon Samsung U900 na stůl. Mobil neměl poškozený pod dohledem a tak mu ho pachatel odcizil. Způsobená škoda činí 8 500 Kč. 
 
Z motorky spadl na trávu
Ve 22.00 hodin dne 22.9.2008 jel 30letý muž v Jindřichově na motocyklu Yuki. Při jízdě najel mimo komunikaci a spadl na trávu. Motorka ještě vyjela zpět na vozovku, kde se převrátila. Při nehodě utrpěl řidič lehké zranění. Způsobená škoda činí 10 tisíc Kč.
  
Policisté zatkli muže v pátrání
V pondělí 22.9.2008 šetřením policisté zjistili, že 50letý celostátně hledaný muž z Moravského Berouna, na kterého byl vydán příkaz k zatčení se nachází v Moravském Berouně v bytě na ulici Janáčkova. Policisté muže vyzvali, aby otevřel, ale ten nereagoval a tak museli byt otevřít násilně. Muže zatkli a následně eskortovali do výkonu trestu do věznice.
 
 
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem