Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Bojovníci tělem i duší

KRAJ- Drogoví dealeři, zloději aut nebo násilníci. Nikdo z nich si nemůže před nimi připadat v bezpečí. 

I když je to nebezpečné, každé ráno vstanou a jdou do toho naplno, protože chtějí pomáhat a chránit! Muži i ženy, kteří se rozhodli, že budou bojovat proti bezpráví.

Drogoví dealeři obchodující na ulicích a ohrožující životy našich dětí i nás všech. Nebezpeční piráti silnic, často posíleni zakázaným životabudičem, brázdící ve vysoké rychlosti v kradených autech silnice, které zaměňují za závodní dráhy. A v neposlední řadě násilníci, kteří  si pletou své nejbližší s boxovacími pytli. S těmi všemi přijdou den co den do styku a nebojí se jim ukázat, že tohle nebudou přehlížet a rozhodně to nebudou tolerovat. Na Krajském ředitelství policie Královéhradeckého kraje pracují ti, kteří se nebojí jít do akce, umí se rychle a správně rozhodovat. Každý den jsou vystavováni nebezpečí, aby zajistili pořádek na našich ulicích. 

Chceš taky pomáhat? Postavit se na správnou stranu? Tak neváhej a přidej se k nám! Možností je mnoho, nabíráme na jednotlivá obvodní oddělení, odbor služby dopravní policie, odbor cizinecké policie, pohotovostní a eskortní oddělení, a další, stačí si jen vybrat. Najdeš tu nejen skvělé kolegy, ale i výborné kamarády na celý život. Tak zkus, jestli na tuhle práci máš!

por. Mgr. Lucie Konečná
27.5.2020, 15:00 hod

vytisknout  e-mailem