Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Boty a trička

CHOMUTOV - Ani v jednom případě muž neplatil, Přes dvě promile..... 

Boty a trička

Z krádeže je podezřelý 27letý muž z Chomutova. Během tohoto měsíce navštívil obchodní zónu Otvice. V prodejně sebral z regálu sportovní dámskou obuv, kterou uschoval do tašky a odešel bez řádného zaplacení 1999,- Kč. O dva dny později pak v druhé prodejně odcizil ze stolu dvanáct kusů triček v hodnotě 1668,- Kč. Ani tuto hotovost nezaplatil a z prodejny utekl.  Oba případy nadále vyšetřují jirkovští policisté.

Přes dvě promile

Až roční pobyt za mřížemi hrozí v případě odsouzení 40letému muži z Jirkova. V pondělí ho kontrolovala policejní hlídka při projíždění obcí Nový Březenec. Dechová zkouška potvrdila, že před jízdou zřejmě požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 2,73 a 2,71 promile. K pití alkoholu se muž přiznal, s výsledkem souhlasil. Jirkovští policisté mu sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Rušil noční klid

Chomutovská policejní hlídka zasahovala v pondělí v nočních hodinách v ulici Jirkovská. 31letý místní obyvatel měl rušit klidný spánek dalších obyvatel města neustálým řevem. Na výzvu k ukončení jednání nereagoval a v řevu pokračoval. Byl proto zadržen a převezen na  policejní útvar. Dechová zkouška potvrdila, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,78 a 1,67 promile.

Odmítl z bytu odejít

21letý muž z okresního města je podezřelý hned ze dvou trestných činů – porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování. Včera dopoledne měl přijít do bytu poškozené a došlo mezi nimi k hádce. Následně odmítl na vyzvání byt opustit. Navíc začal ženě i její matce vyhrožovat. Policisté muže zadrželi a převezli na policejní útvar.  

22. srpna  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem