Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Bourali a přišli o řidičák

VSETÍNSKO: Dopravní policisté zadrželi dvěma řidičům jejich řidičáky. 

Hodinu a půl dělí od sebe dva případy, kdy v sobotu brzy ráno využili policisté svého oprávnění a řidičům po dopravní nehodě zadrželi řidičský průkaz.

 

Dvacet minut po půlnoci v sobotu v místní části Rožnova pod Radhoštěm Tylovicích havaroval dvaadvacetiletý řidič z Olomoucka. Jel s vozidlem Renault Tylovicemi směrem na Vigantice a po průjezdu pravotočivé zatáčky vyjel do protisměru a mimo vozovku. Zde naboural do oplocení, které poškodil. Z havárie vyvázl s lehkým zraněním, škoda na vozidle je pět tisíc korun a na oplocení deset tisíc korun. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku. Přístroj ukázal na hodnotu 2,18 promile. Policisté zakázali další jízdu a zadrželi řidiči řidičský průkaz.

Hodinu a půl po výše uvedené dopravní nehodě vyjížděli dopravní policisté k obci Dolní Bečva. Deset minut před druhou ráno zde havaroval čtyřiadvacetiletý muž z Rožnova pod Radhoštěm. Tento jel s vozem Subaru Legacy z Rožnova směrem k obci Dolní Bečva. Po výjezdu z pravotočivé zatáčky na rovném úseku dostal na mokré silnici smyk. Smyk se mu nepodařilo vyrovnat, sjel do pravého příkopu mimo komunikaci, kde vozidlo skončilo na střeše. Škoda na vozidle je šedesát tisíc korun a muž byl odvezen na ošetření s lehkým zraněním. I zde policisté využili svého oprávnění zadržet řidičský průkaz a to z toho důvodu, že řidič po výzvě odmítl provedení dechové zkoušky.

Oběma případům se dopravní policisté nadále věnují.

 

11. ledna 2016, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

 

Odkazy do noveho okna

Rožnov (1)

Rožnov (1) 

Detailní náhled

Rožnov (2)

Rožnov (2) 

Detailní náhled

Rožnov (3)

Rožnov (3) 

Detailní náhled

Dolní Bečva (1)

Dolní Bečva (1) 

Detailní náhled

Dolní Bečva (2)

Dolní Bečva (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem